Acest site foloseste cookies pentru a va imbunatati experienta online. Folosirea in continuare a magazinului virtual hobby-tools.ro presupune acordul dumneavoastra cu privire la utilizarea de cookie-uri.  Afla mai multe

Categorii

Etichete

navomodelism accesorii navomodele navomodele cutie antisoc cutie explorer cases valiza protectie explorer cases cutie submersibila cutie protectie explorer cases cutie protectie piele naturala

Informatii

Produse vizualizate

Ghidul tamplarului, Veritas Tools.

Ghidul tamplarului, Veritas Tools.

Disponibilitate: Suna pentru termen de livrare!

49L27.33

175.63Lei

Adaugă în coş

30 alte produse din aceași categorie:

Informații

Ghidul tamplarului este o carte pe care toți lucrătorii de lemn ar trebui să o dețină, în ciuda dimensiunii atelierului dvs. sau a ceea ce faceți în el. Este un ghid, care arată că nu aveți nevoie de un atelier uriaș sau de o colecție de instrumente și mașini elaborate și fanteziste pentru a face prelucrarea lemnului.

Vic vă duce prin ceea ce sunt instrumente esențiale pentru prelucrarea lemnului, vorbește despre marcare și măsurare, precum și împărtășește planuri privind corpurile de construcții și jiguri pentru a vă ajuta atunci când lucrați în spații mici de atelier.

Doriți să fiți mai productivi, dar să aveți un mic atelier sau să credeți că aveți nevoie de instrumente mai specializate, această carte vă va ajuta să vă inspirați pentru a începe.

Comentarii

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

Ghidul tamplarului, Veritas Tools.

Ghidul tamplarului, Veritas Tools.

Scrieți-vă părerea