Acest site foloseste cookies pentru a va imbunatati experienta online. Folosirea in continuare a magazinului virtual hobby-tools.ro presupune acordul dumneavoastra cu privire la utilizarea de cookie-uri.  Afla mai multe

Categorii

Etichete

navomodelism accesorii navomodele navomodele cutie submersibila cutie protectie explorer cases cutie antisoc cutie explorer cases valiza protectie explorer cases cutie protectie piele naturala

Informatii

Pachet de expansiune din seria 300 , KREG®

Pachet de expansiune din seria 300 , KREG®

Disponibilitate: Sunati pentru termen de livrare!

KPHA110-INT

143.84Lei

Adaugă în coş

30 alte produse din aceași categorie:

Informații

Extindeți capacitatea dispozitivului dvs. Kreg® Pocket-Hole Jig 310 sau 320 adăugand un alt ghidaj de găurire pentru a face mai multe găuri, plus un distanțier care se potrivește între ghidaje pentru mai multe opțiuni de distanțare a găurilor.


Pachetul de expansiune Pocket-Hole Jig include un ghidaj de găurit din oțel călit cu opritoare de grosime pentru 13mm, 19mm și 38mm, astfel încat să puteți adăuga un al doilea ghid la Pocket-Hole Jig 310 sau să adăugați un al treilea la Pocket-Hole Jig 320. 


Acest kit include, de asemenea, un distanțier pentru gauri de buzunar, care oferă mai multe opțiuni de distanțare a orificiilor de buzunar prin simpla poziționare a distanțierului și apoi răsucirea ghidajelor de găurire pentru a le bloca.

Ca toate ghidajele de găurire Kreg, acesta vine cu o garanție pe viață, deci știi că vei obține anii de performanță și valoare la care te aștepți de la marca # 1 cu buzunare - Kreg.


Descriere tehnica:

-Material caroserie Nailon umplut cu sticlă, oțel călit

-Pentru utilizare cu materiale de la 13 mm la 38 mm grosime; cu opriri reglabile la 13mm, 19mm și 38mm

-Compatibil cu Kreg® Pocket-Hole Jig 320, 310 și accesoriile conexe


Include:

-(1) Ghid de găurire cu opritoare pentru grosimea materialului

-(1) Distanțier ghidaj de găurire

 

Made in Germany

Comentarii

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

Pachet de expansiune din seria 300 , KREG®

Pachet de expansiune din seria 300 , KREG®

Scrieți-vă părerea