Acest site foloseste cookies pentru a va imbunatati experienta online. Folosirea in continuare a magazinului virtual hobby-tools.ro presupune acordul dumneavoastra cu privire la utilizarea de cookie-uri.  Afla mai multe

Categorii

Etichete

navomodelism accesorii navomodele navomodele cutie submersibila cutie protectie explorer cases cutie antisoc cutie explorer cases valiza protectie explorer cases cutie protectie piele naturala

Informatii

Cutit de bucatar Fallkniven K2

Cutit de bucatar Fallkniven K2

Lama din otel Lam. VG10. Mâner Thermorun

Disponibilitate: In stoc

2 bucati in stoc

K2

864.50Lei

Adaugă în coş

7 alte produse din aceași categorie:

Informații

Caracteristici:
Lungime totala: 305 mm
Lungime lama: 175 mm
Grosime lama: 2.5 mm
Greutate: 160 gr
Forma tais: convex
Otel lama: Lam. VG10
Duritate otel lama: 59
Material maner: Thermorun


Cutitul Fallkniven de tip Santoku  K2, numit și Balena Albă, este fără îndoială cel mai bun cuțit pentru legume. Tăieturile subțiri, legumele proaspete sunt taite îngrijit și au un gust extraordinar mărunțite fiind. Doar un Santoku perfect conceput va face asta!

K2 este un cuțit de bucătărie modern, conceput ergonomic, pentru bucătarul profesionist.

K2, numit și Balena Alba, este un cuțit de bucătărie modern, ergonomic, pentru bucătarul profesionist.

Lama lată oferă o rigiditate care face cuțitul perfect pentru sarcini delicate.

De asemenea, forma taisului îi permite să taie în ambele direcții.

Avantajul utilizării unui oțel special este că lama poate fi mai subțire, mai ușoară și mai rigidă și acest lucru vă face munca în bucătărie mai ușoară și mai simpla.

Otelul laminat inoxidabil special VG10 face ca taisul sa tina mai mult si acest fapt este un avantaj pentru profesionisti. Limba lamei este trecuta prin aproape toata lungimea si latimea manerului, fapt care ofera stabilitate si rigiditate serioasa a cutitelor.

Am fost foarte preocupati de forma manerului  – prinderea trebuie sa fie plina, cu  o forma a manerului care sa ofere siguranta cand lucrati cu acest cutit.  Am atins tinta propusa fabricand manerul din cauciuc numit thermorun. Cu cat este mai buna priza, cu atat mai putin obositoare va fi si utilizarea pentru mana.  In plus acest tip de maner este usor de tinut curat pentru ca nu are caneluri si indentatii. Aspectul igienei este important pentru cei care lucreaza in alimentatia publica, precum si pentru clientii lor.  


Cum ingrijesc acest cutit?

Vă recomandăm să nu utilizati cuțitul pentru carne congelată și nici pentru tăierea oaselor. Dacă faceți acest lucru, riscați o un tais distrus sau îndoit, în ciuda calității ridicate. Frigul face ca oțelul să fie fragil și acest lucru se aplică și celui mai exclusiviste dintre oțeluri.

Nu puneți niciodată un cuțit frumos într-o mașină de spălat vase, acest lucru va scurta considerabil durata de viață a cuțitului și ar putea distruge taișul. Spălați cuțitul manual și lăsați-l să se usuce înainte de a-l repune la locul său.


Cum se reascute un cutit din seria CMT?

Recomandam cu caldura masatele noastre diamantate. Din experienta va spunem ca vor reascuti repede taisul acestor cutite bune. Desi aceste masate pot fi mai rugoase la inceput, devin mai fine dupa o perioada de utilizare. Daca doriti sa finisati taisul doar, va recomandam masatul nostru ceramic, care indeparteaza mai putin material din tais dar care reascute superb acest tais dur.

Cea mai buna cale este probabil sa le utilizati pe ambele care ca si cutitul vor dura decenii.

Cea mai bună bază de lucru este o placă de tăiat din lemn - sunt, de asemenea, mai igienice decât plasticul.

Comentarii

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

Cutit de bucatar Fallkniven K2

Cutit de bucatar Fallkniven K2

Lama din otel Lam. VG10. Mâner Thermorun

Scrieți-vă părerea