Acest site foloseste cookies pentru a va imbunatati experienta online. Folosirea in continuare a magazinului virtual hobby-tools.ro presupune acordul dumneavoastra cu privire la utilizarea de cookie-uri.  Afla mai multe

Categorii

Etichete

navomodelism accesorii navomodele navomodele cutie submersibila cutie protectie explorer cases cutie antisoc cutie explorer cases valiza protectie explorer cases cutie protectie piele naturala

Informatii

Captator aschii lemn Arbortech

Captator aschii lemn Arbortech

Disponibilitate: Disponibil pe comanda

PWC.FG.CATCHER600

251.32Lei

Adaugă în coş

27 alte produse din aceași categorie:

Informații

Captatorul de rumegus

Gandit sa colecteze aschiile de lemn si rumegus in timpul sculpturii libere a lemnului dar in conjunctie cu un aspirator.

Pentru slefuire: Fixati talpa de slefuire la captatorul de rumegus si aschii iar apoi la aspirator pentru extragerea rapida a acestuia.

Pentru rindeluire: Fixati  la tubul de evacuare a aschiilor sau la un aspirator pentru extragerea rapida a acestora cand utilizati discul de rindeluire TURBO Plane (nu este inclus in pachet).

Tubul de evacuare a aschiilot Chip Tube se foloseste numai  impreuna cu discul de rindeluire TURBO Plane.

Fara a fi conectat la un aspirator tubul de aschii (Chip Tube) poat fi  folosit pentru a colecta aschiile intr-o galeata pentru a micsora  mizeria rezultata.

 

Comentarii

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

Captator aschii lemn Arbortech

Captator aschii lemn Arbortech

Scrieți-vă părerea