Acest site foloseste cookies pentru a va imbunatati experienta online. Folosirea in continuare a magazinului virtual hobby-tools.ro presupune acordul dumneavoastra cu privire la utilizarea de cookie-uri.  Afla mai multe

Categorii

Etichete

navomodelism accesorii navomodele navomodele cutie protectie explorer cases cutie antisoc cutie explorer cases valiza protectie explorer cases cutie submersibila cutie protectie piele naturala

Informatii

Tub pt aschii lemn Arbortech

Tub pt aschii lemn Arbortech

Disponibilitate: Disponibil pe comanda

PWC.FG.TUBE600

75.92Lei

Adaugă în coş

27 alte produse din aceași categorie:

Informații

Pentru rindeluire: Fixati  la tubul de evacuare a aschiilor sau la un aspirator pentru extragerea rapida a acestora cand utilizati discul de rindeluire TURBO Plane (nu este inclus in pachet).

Tubul de evacuare a aschiilot Chip Tube se foloseste numai  impreuna cu discul de rindeluire TURBO Plane.

Fara a fi conectat la un aspirator tubul de aschii (Chip Tube) poat fi  folosit pentru a colecta aschiile intr-o galeata pentru a micsora  mizeria rezultata.

PONT: Odata conectat la captatorul de aschii (Chip Catcher) sau la atasamentul de nivelare (Levelling Guide), tubul de aschii  (Chip Tube) va elimina aschiile pe podea  sau intr-o galeata.

Ventilatorul

Folositi ventilatorul in conjunctie cu tubul de aschii (Chip Tube) si cu discul  de rindeluire TURBO Plane (nu este inclus in pachet) pentru a elimina majoritatea aschiilor rezultate fara a folosi un aspirator.

Variatorul  de turatie.

 

Comentarii

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

Tub pt aschii lemn Arbortech

Tub pt aschii lemn Arbortech

Scrieți-vă părerea