Acest site foloseste cookies pentru a va imbunatati experienta online. Folosirea in continuare a magazinului virtual hobby-tools.ro presupune acordul dumneavoastra cu privire la utilizarea de cookie-uri.  Afla mai multe

Categorii

Etichete

navomodelism accesorii navomodele navomodele cutie submersibila cutie protectie explorer cases cutie antisoc cutie explorer cases valiza protectie explorer cases cutie protectie piele naturala

Informatii

Set 87 blocuri de cale otel, Mitutoyo

Set 87 blocuri de cale otel, Mitutoyo

Disponibilitate: Disponibil la comanda

17,680.43Lei

Adaugă în coş

7 alte produse din aceași categorie:

Informații

- Stabilitate dimensională deosebită: calele plan paralele din oțel de la Mitutoyo sunt realizate exclusiv din material „imbatranit” artificial.
- Înaltă fiabilitate a dispozitivului de măsurat: calele plan paralele de la Mitutoyo pot fi un standard util pentru o lungă perioadă de timp, datorită stabilității lor dimensionale ridicate.
- Modificările maxime admise pentru lungimea calelor plan paralele într-un an este definită în standardul EN ISO 3650. Calele plan paralele de calitate de la Mitutoyo satisfac cu ușurință aceste cerințe și toate celelalte cerințe.
- Calele plan paralele din oțel sunt excelente pentru utilizare ca standard, datorită incertitudinii scăzute a măsurătorilor.
- Calele plan paralele din oțel de la Mitutoyo au suprafețe de calitate superioară, care garantează forța ridicată de atașare a calelor.


Nota!

Imaginea produsului este cu titlu informativ!!



Cod articol Placi/set Material Clasa Acuratete/precizie
516-946-10 87 Material otel 0 EN ISO 3650
516-947-10 87 Material otel 1 EN ISO 3650

 




Comentarii

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

Set 87 blocuri de cale otel, Mitutoyo

Set 87 blocuri de cale otel, Mitutoyo

Scrieți-vă părerea