Acest site foloseste cookies pentru a va imbunatati experienta online. Folosirea in continuare a magazinului virtual hobby-tools.ro presupune acordul dumneavoastra cu privire la utilizarea de cookie-uri.  Afla mai multe

Categorii

Etichete

navomodelism accesorii navomodele navomodele cutie antisoc cutie explorer cases valiza protectie explorer cases cutie submersibila cutie protectie explorer cases cutie protectie piele naturala

Informatii

Set(4) 2x4 Opritor platforma, Veritas Tools.

Set(4) 2x4 Opritor platforma, Veritas Tools.

Disponibilitate: Suna pentru termen de livrare!

05H41.03E

77.84Lei

Adaugă în coş

30 alte produse din aceași categorie:

Informații

Aceste opritori au zeci de aplicații practice în atelier sau pe un loc de muncă.

Folosite pentru a ține cherestea îmbrăcată standard (fie de 1" sau 2"), creează o metodă rapidă și flexibilă de a crea un stand-off de lucru sacrificial pentru găurire, tăiere sau finisare.

Stâlpii detașabili au aripi încorporate pentru a asigura o potrivire perfectă atât în găurile de 3/4"cât și de 20 mm pentru utilizarea bancului. Cu ajutorul stâlpilor eliminați pot fi montate pe suprafață oriunde ai nevoie de ele.

Furnizate în seturi de patru, sunt modelate din polipropilenă rezistentă care poate rezista la o mulțime de utilizare dură, dar nu dăunează marginilor instrumentului.

Deși sunt ideale pentru utilizarea de top, ele pot fi utilizate creativ pentru a configura o suprafață de lucru stabilă folosind materiale la îndemână, ori de câte ori este nevoie.

Made in Canada

Comentarii

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

Set(4) 2x4 Opritor platforma, Veritas Tools.

Set(4) 2x4 Opritor platforma, Veritas Tools.

Scrieți-vă părerea