Acest site foloseste cookies pentru a va imbunatati experienta online. Folosirea in continuare a magazinului virtual hobby-tools.ro presupune acordul dumneavoastra cu privire la utilizarea de cookie-uri.  Afla mai multe

Categorii

Etichete

navomodelism accesorii navomodele navomodele cutie submersibila cutie protectie explorer cases cutie antisoc cutie explorer cases valiza protectie explorer cases cutie protectie piele naturala

Informatii

Produse vizualizate

Perforator patrat pentru lemn, Veritas Tools.

Perforator patrat pentru lemn, Veritas Tools.

Disponibilitate: Suna pentru termen de livrare!

180.05Lei

Adaugă în coş

30 alte produse din aceași categorie:

Informații

Aceste instrumente simplifica realizarea unei gauri patrate de pana la 3/8" adancime in lemn de esenta moale sau lemn de esenta tare, de obicei utilizate pentru a gazdui dopuri patrate in aplicatii decorative, cum ar fi in mobilierul in stil Greene si Greene.

Pur si simplu gauriti o gaura usor sub dimensiune (3/64" mai mica decat dimensiunea perforatorului) si pozitionati perforatorul peste orificiu; cu cateva lovituri de ciocan, taiati patratul gaurii, cu pereti netezi si colturi de 90°. Prelucrate si macinate din otel de scule O1 intarit (Rc 48-52) si combinate cu tije din otel mai moale pentru absorbtia socurilor. Tijele au un finisaj oxid negru pentru a rezista la rugina si sunt canelate pentru prindere.

Dimensiunile 3/16", 1/4" si 5/16" masoara 2-3/4" lungime totala; Dimensiunile 3/8", 7/16" si 1/2" au o lungime de 3-1/16".

Fabricat in Canada.

Comentarii

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

Perforator patrat pentru lemn, Veritas Tools.

Perforator patrat pentru lemn, Veritas Tools.

Scrieți-vă părerea