Acest site foloseste cookies pentru a va imbunatati experienta online. Folosirea in continuare a magazinului virtual hobby-tools.ro presupune acordul dumneavoastra cu privire la utilizarea de cookie-uri.  Afla mai multe

Categorii

Etichete

navomodelism accesorii navomodele navomodele cutie submersibila cutie protectie explorer cases cutie antisoc cutie explorer cases valiza protectie explorer cases cutie protectie piele naturala

Informatii

Briceag Fallkniven TK3

Briceag Fallkniven TK3

Briceagul Fallkniven TK3 este fabricat din oțel inoxidabil laminat 3G cu manere  din lemna Desert Ironwood, os sau sidef.

Disponibilitate: Disponibil la comanda

1,624.50Lei

Adaugă în coş

30 alte produse din aceași categorie:

Informații

Caracteristici:
Lungime totala: 165 mm
Lungime totala pliat: 95 mm
Lungime lama: 70 mm
Grosime lama: 2.5 mm
Greutate: 100 gr
Forma tais: plata
Otel lama: 3G
Duritate otel lama: 62
Material maner: Desert Ironwood, Jigged Bone, Mother of pearl
Tip blocare: Lock-back


Bricege elegante și moderne.

Bricegele din seria Tre Kronor sunt ușoare, sigure și frumoase. Noul oțel inoxidabil, 3G al lamei, este unul exceptional laminat cu miez din pulbere metalurgica de tip Super Gold Powder Steel (SGPS) care este incastrat in otel inoxidabil VG2.

Dimensiunea bricegelor este adaptată pentru utilizarea activă de zi cu zi, iar dacă este nevoie de un cuțit mai mare sau mai puternic, vă recomandăm oricare dintre cuțitele noastre cu lama fixa TK1 sau TK2.

Tre Kronor # 3

Frumosul cutit este durabil si este  rezultatul unui proces îndelungat de rafinare, concentrându-se pe conceptul funcțional al briceagului.

TK3 este un briceag sigur, solid, a cărui lamă, în noul nostru oțel 3G, reprezintă cea mai bună optiune pe piață astăzi. Lama se blochează în poziția deschisă cu un mecanism de blocare bine dovedit. Fiecare briceag este fabricat manual, și înseamnă mici variații. Multe versiuni diferite ale acestui model sunt planificate pentru viitor.

Comentarii

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

Briceag Fallkniven TK3

Briceag Fallkniven TK3

Briceagul Fallkniven TK3 este fabricat din oțel inoxidabil laminat 3G cu manere  din lemna Desert Ironwood, os sau sidef.

Scrieți-vă părerea