Acest site foloseste cookies pentru a va imbunatati experienta online. Folosirea in continuare a magazinului virtual hobby-tools.ro presupune acordul dumneavoastra cu privire la utilizarea de cookie-uri.  Afla mai multe

Categorii

Etichete

navomodelism accesorii navomodele navomodele cutie antisoc cutie explorer cases valiza protectie explorer cases cutie submersibila cutie protectie explorer cases cutie protectie piele naturala

Informatii

Cutit bushcraft din otel carbon cu lama fixa, cu maner de nuc si teaca piele Beavercraft

Cutit bushcraft din otel carbon cu lama fixa, cu maner de nuc si teaca piele Beavercraft

Disponibilitate: Suna pentru termen de livrare!

BSH3 Nightfall

199.95Lei

Adaugă în coş

5 alte produse din aceași categorie:

Informații

Lungime totală - 245 mm
Lățimea lamei - 35 mm
Lungimea lamei - 120 mm
Lungimea mânerului - 125 mm
Material mâner - nuc european
Material teacă - piele de vacă
Material oțel - 1066 Carbon, 58-60 HRC

Fie că ești în drumeție, la vânătoare, la pescuit sau în camping, nu știi niciodată când sau de ce vei avea nevoie de un cuțit, așa că este mai bine să fii pregătit pentru neprevăzut decât să fii complet neajutorat în momentul nepotrivit.


Acest BeaverCraft BSH3 Nightfall de la BeaverCraft este un cuțit de supraviețuire full-tang de top, un accesoriu indispensabil pentru orice drumeț, excursionist, rucsacar de sălbăticie, vânător sau camperist. Este un model excelent, potrivit ca și cuțit de zi cu zi sau tactic. Este elegant, ușor, compact și ideal pentru cei care își petrec cea mai mare parte a timpului în mișcare. Lama acestui cuțit este fabricată din oțel carbon de calitate superioară, cu o duritate de 58-60 HRC.


În cadrul selecției noastre de cuțite bushcraft, BSH3 Nightfall este unul dintre modelele exclusive care se mândrește cu un finisaj din oțel albăstrui. Oțelul bleumarin a primit acest nume deoarece, după acoperirea oțelului cu o peliculă de oxizi, acesta devine albastru-negru. Această abordare previne coroziunea rapidă, permițând ca acest echipament de bushcraft să fie folosit în medii ploioase sau umede.


În plus, o ascuțire de calitate vă va oferi cele mai înalte performanțe (lama taie eficient și își păstrează ascuțimea pentru o perioadă lungă de timp, fără a se toci). Aceasta o face o unealtă ideală pentru majoritatea sarcinilor - de la munca pe teren în sălbăticie până la simple treburi în aer liber. Mânerul este realizat din nuc european frumos, cu un design ergonomic și oferă o prindere confortabilă și de înaltă calitate.


Unealta noastră de supraviețuire pentru camping este prevăzută cu o teacă din piele de vacă, care vă permite să aveți la îndemână un cuțit bushcraft BSH3 de calitate și fiabil, fără teama de a-l pierde.

Comentarii

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

Cutit bushcraft din otel carbon cu lama fixa, cu maner de nuc si teaca piele Beavercraft

Cutit bushcraft din otel carbon cu lama fixa, cu maner de nuc si teaca piele Beavercraft

Scrieți-vă părerea