Acest site foloseste cookies pentru a va imbunatati experienta online. Folosirea in continuare a magazinului virtual hobby-tools.ro presupune acordul dumneavoastra cu privire la utilizarea de cookie-uri.  Afla mai multe

Categorii

Etichete

navomodelism accesorii navomodele navomodele cutie protectie explorer cases cutie antisoc cutie explorer cases valiza protectie explorer cases cutie submersibila cutie protectie piele naturala

Informatii

Fierastrau mic, coada de randunica, 16tpi, Veritas Tools

Fierastrau mic, coada de randunica, 16tpi, Veritas Tools

Disponibilitate: Suna pentru termen de livrare!

05T06.01

491.32Lei

Adaugă în coş

22 alte produse din aceași categorie:

Informații

Fierăstraiele noastre coada de randunica și ferăstrăul transversal reprezintă un amestec inovator între tradiție și tehnologie, încorporând caracteristicile critice ale unui ferăstrău clasic fin, dar fabricat folosind procese moderne de producție și materiale de ultimă generație.

Pânzele ferăstrăului cu coadă de porumbel au 14 sau 20 de dinți tăiați pe un centimetru. Modelul de 14 tpi este cel mai eficient pe stoc mai gros de 1/2 "; tăierea mai puțin agresivă a versiunii 20 tpi este cea mai bună pentru stocul sub 1/2" grosime. Dintii, fixati 0,003 "pe parte, au un unghi de grebla de 14 ° si un unghi inclus de 60 °.

Folosit pentru tăierea în lungime sau perpendiculară a bobului, lama de ferăstrău cu cruce de 16 tpi are dinți filați cu unghiuri de oblic alternante, astfel încât se desface mai degrabă decât lacrimile fibrelor de lemn; se urmărește mai bine și lasă un finisaj mai fin decât o lamă tăiată. Dintii sunt filați cu unghi de raclă și unghi de 15 ° și au un set de 0,003 "pe parte.

Fiecare ferăstrău are o coloană vertebrală turnată dintr-un material avansat care încorporează pulbere din oțel inoxidabil pentru greutate, fibră de sticlă pentru rigiditate și un liant din rășină polimerică. O lamă supraformată și un șurub de fixare a mânerului din oțel inoxidabil creează un ansamblu solid dintr-o bucată / coloană vertebrală / montare. Fabricată din oțel cu conținut ridicat de carbon, lama fiecăruia este de 9-1/4" lungime și 0,020" grosime, cu o adâncime de tăiere de aproximativ 1-9/16". Toate trei au o lungime totală de 14-1/4".

Made in Canada
Patentat

Comentarii

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

Fierastrau mic, coada de randunica, 16tpi, Veritas Tools

Fierastrau mic, coada de randunica, 16tpi, Veritas Tools

Scrieți-vă părerea