Acest site foloseste cookies pentru a va imbunatati experienta online. Folosirea in continuare a magazinului virtual hobby-tools.ro presupune acordul dumneavoastra cu privire la utilizarea de cookie-uri.  Afla mai multe

Categorii

Etichete

navomodelism accesorii navomodele navomodele cutie submersibila cutie protectie explorer cases cutie antisoc cutie explorer cases valiza protectie explorer cases cutie protectie piele naturala

Informatii

Kreg Jig® R3, KREG®

Kreg Jig® R3, KREG®

Disponibilitate: Sunati pentru termen de livrare!

R3-INT

206.84Lei

Adaugă în coş

30 alte produse din aceași categorie:

Informații

Cu Kreg Jig® R3, puteți construi biblioteci, rafturi și proiecte de depozitare pentru casa dvs. În plus, Kreg Jig® R3 poate fi utilizat portabil pentru a face reparații de durată în jurul casei.

Kreg Jig® R3 include un adaptor pentru cleme, care permite fixarea cu ușurință a R3 pe piesa de prelucrare utiliznd orice clemă standard, clemă C sau clemă Kreg pentru față. Pentru găuri de buzunar mai rapide și mai repetabile, alegeți o clemă pentru față Kreg.

De la cutii de sertare subțiri și proiecte de artizanat pană la 2x4, acest Kreg Jig® R3 poate rezolva aproape orice. Glisoarele de poziționare independente au nouă setări de adancime, permițndu-vă să uniți cu ușurință materiale cu grosimea de 12 mm - 38 mm.

Este inclusă o husă de transport compactă, dar durabilă, astfel încat să aveți întotdeauna un loc sigur pentru depozitarea Kreg Jig® R3 și să organizați toate accesoriile cu care vine. Ca bonus, un gabarit cu guler de adancime a fost turnat în carcasă pentru o referință la îndemnă.

Corpul albastru al fiecărui Kreg Jig® este confecționat dintr-un nailon armat cu sticlă rezistent, acest material compozit oferă rezistența și flexibilitate.

Spre deosebire de jigurile concurente cu un unghi de abordare mai redus, Kreg Jig® R3 are un unghi de găurire optimizat special conceput pentru a crește eficiența de conducere și a minimiza dimensiunea totală a orificiului de buzunar. Rezultatul este o gaură compactă de buzunar, cu dimensiuni mai mici de 38 mm.

Miezul fiecărui Kreg Jig® R3 are oțel întărit. Miezul Kreg Jig® R3 învelește burghiul și susține piesa de prelucrat cu 100% din cursa burghiului.

 

Descriere tehnica:

-Materialul caroseriei nylon umplut cu sticlă

-Număr de ghidaje de găurire (2) găuri de buzunar standard Kreg® cu diametru de 9 mm (3/8 ")

-Pentru utilizare cu materiale cu grosimea de 12-38mm

-Distanțe de ghidare burghiu 22mm

-Funcționează cu orice clemă de față Kreg®

-Capacitate de centrare a șuruburilor 12mm, 16mm, 19mm, 22mm, 25mm, 28mm, 31mm, 35mm, 38mm

 

Include:

-(1) Kreg Jig® R3

-(1) adaptor pentru clemă

-(1) burghie în trepte

-(1) bit de driver de 152 mm

-(1) guler de adncime

-(1) Cheie imbus

-(1) set de șuruburi Kreg® de pornire

-(1) set de prize de buzunar

-(1) manual de utilizare

-(1) geantă de transport compactă

 

Made in Germany

Comentarii

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

Kreg Jig® R3, KREG®

Kreg Jig® R3, KREG®

Scrieți-vă părerea