Acest site foloseste cookies pentru a va imbunatati experienta online. Folosirea in continuare a magazinului virtual hobby-tools.ro presupune acordul dumneavoastra cu privire la utilizarea de cookie-uri.  Afla mai multe

Categorii

Etichete

navomodelism accesorii navomodele navomodele cutie protectie explorer cases cutie antisoc cutie explorer cases valiza protectie explorer cases cutie submersibila cutie protectie piele naturala

Informatii

Scaun profesional activ Leo Tech

Scaun profesional activ Leo Tech

942.48Lei

Adaugă în coş

4 alte produse din aceași categorie:

Informații

Scaun profesional activ Leo Tech
Leo Tech este un scaun activ simplu dar cu atât mai compact! Caracteristicile ergonomice al acestuia vă ajută să mențineți o postură corectă și să fiți într-o mișcare continuă în timp ce stați. Garantat o să observați beneficiile șederii active cu utilizarea scaunului activ LeoTech cu sezut din poliuretan injectat.
 
Dimensiuni scaun Leo Tech:
Înălțime scaun: 54 - 75 cm

Lipsa mișcării este o problemă din ce în ce mai gravă pentru generația noastră și prin urmare, scopul nostru este să ne concentrăm asupra faptului să găsim o soluție inteligentă și simplă pentru a schimba această stare.

Leo era proiectat în așa fel încât să permite mișcarea. Datorită formei, baza obligă corpul la menținerea echilibrului în timpul șezutului.

Comentarii

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

Scaun profesional activ Leo Tech

Scaun profesional activ Leo Tech

Scrieți-vă părerea