Acest site foloseste cookies pentru a va imbunatati experienta online. Folosirea in continuare a magazinului virtual hobby-tools.ro presupune acordul dumneavoastra cu privire la utilizarea de cookie-uri.  Afla mai multe

Categorii

Etichete

navomodelism accesorii navomodele navomodele cutie antisoc cutie explorer cases valiza protectie explorer cases cutie submersibila cutie protectie explorer cases cutie protectie piele naturala

Informatii

Sistem de marcare Veritas Tools.

Sistem de marcare Veritas Tools.

Sistem de marcare Veritas Tools.

Disponibilitate: Suna pentru termen de livrare!

05N65.01

200.54Lei

Adaugă în coş

30 alte produse din aceași categorie:

Informații

Acest ecartament elegant de marcare este intr-adevar trei unelte intr-unul - un ecartament pentru roti, un ecartament cu stift si un ecartament de taiere.

Mandrina unica pivotant / lama are fie un stift, fie o lama care se blocheaza in pozitie (dupa ce se fixeaza extensia) folosind un surub de fixare la capatul tijei de 4 1/2". Lama de taiere poate fi setata pentru fiecare - sau utilizare cu stanga. Capatul opus al tijei este tesit pentru a accepta un taietor de roti cu diametrul de 3/8".

Gardul si portiunea interna a colierului de blocare sunt o singura strunjire excentrica din alama. Degetele cu guler au doar o frecare suficienta a tijei pentru a mentine o setare de proiectie in timp ce o blocati in pozitie cu o jumatate de rotatie a mansonului de blocare moliat. Gardul de 1" diametru este excentric pentru a maximiza adancimea de frecare. Un avantaj lateral este acela ca impiedica si gabaritul sa se rostogoleasca de pe banca.

Vine complet cu o duzina de lame de rezerva, doua stifturi din otel calit, un taietor de roti, un surub si o cheie hexagonala.
Fabricat in Canada. Patentat.

Comentarii

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

Sistem de marcare Veritas Tools.

Sistem de marcare Veritas Tools.

Sistem de marcare Veritas Tools.

Scrieți-vă părerea