Acest site foloseste cookies pentru a va imbunatati experienta online. Folosirea in continuare a magazinului virtual hobby-tools.ro presupune acordul dumneavoastra cu privire la utilizarea de cookie-uri.  Afla mai multe

Categorii

Etichete

navomodelism accesorii navomodele navomodele cutie explorer cases valiza protectie explorer cases cutie submersibila cutie protectie explorer cases cutie antisoc cutie protectie piele naturala

Informatii

Ghidul instrumentelor electrice Veritas 52”

Ghidul instrumentelor electrice Veritas 52”

Disponibilitate: Suna pentru termen de livrare!

05J50.03

554.15Lei

Adaugă în coş

30 alte produse din aceași categorie:

Informații

Problema cu cele mai multe ghiduri cu instrumente lungi de 8 'este tocmai asta: acestea sunt întotdeauna de 8'. Nu numai că transportul și depozitarea sunt o problemă, dar tăierea transversală a marginii de 4 'a unei foi cu un fascicul de 8' este o frustrare pură. Acest ghid pliabil pentru instrument rezolvă ambele probleme; acesta poate fi utilizat pentru spargere de până la 100 "sau descompus pentru tăiere până la 52". Cele două jumătăți se conectează folosind verigi de oțel columbofil și butoane de alamă care mențin segmentele împreună odată strânse. Acest lucru permite flexibilitatea de a gestiona cea mai mare dimensiune comună a foilor, plăci de particule, MDF și alte foi proiectate care măsoară o dimensiune mare de centimetri la 49 "× 97".

Ghidul sculei electrice de 100 "include o pereche de cleme de capacitate de 1" care pot fi poziționate oriunde pe lungimea sa. Pentru materialele de fixare mai groase decât plăcile de placaj, cleme de capacitate de 2 "sunt disponibile separat. Șaibele de expansiune din cauciuc vă permit să setați clemele să alunece liber sau cu cantitatea de tracțiune dorită.

Deși majoritatea uneltelor electrice nu trebuie să funcționeze decât cu ghidul, un călător lung de 12 ″ care se agăță pe șinele de pe ambele părți ale ghidului este disponibil separat. Utilitatea călătorului este îmbunătățită în continuare cu opririle de poziție disponibile care se fixează pe oricare ghid feroviar.

Deși flexibilitatea completă de tăiere a panoului este obținută cu ghidul complet al uneltei electrice, ghidajul de 52" (cu cleme) este disponibil singur și este perfect pentru jumătate de panou și pentru tăiere transversală. Dacă doriți să faceți upgrade la o dată ulterioară, 48" extensia ghidului este disponibilă și separat.

Made in Canada
  

Comentarii

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

Ghidul instrumentelor electrice Veritas 52”

Ghidul instrumentelor electrice Veritas 52”

Scrieți-vă părerea