Acest site foloseste cookies pentru a va imbunatati experienta online. Folosirea in continuare a magazinului virtual hobby-tools.ro presupune acordul dumneavoastra cu privire la utilizarea de cookie-uri.  Afla mai multe

Categorii

Etichete

navomodelism accesorii navomodele navomodele valiza protectie explorer cases cutie submersibila cutie protectie explorer cases cutie antisoc cutie explorer cases cutie protectie piele naturala

Informatii

Priză 5/8" (diblu 1/2"), Veritas Tools

Priză 5/8" (diblu 1/2"), Veritas Tools

Disponibilitate: Suna pentru termen de livrare!

05J60.33

36.71Lei

Adaugă în coş

30 alte produse din aceași categorie:

Informații

Aceste freze pot fi utilizate în două moduri. Folosindu-le ca un ascuțitor pentru creion, puteți pune tenoane precise pe vârfurile de rotație sau pe componente de mobilier rustice. Frezătoarele pot fi, de asemenea, utilizate cu o alimentare de alimentare pentru a face o zădărire exactă.

Cele mai multe vopsele comerciale sunt disponibile numai în lemn asiatic nescris, care a fost măcinat, nu transformat. Nu este niciodată perfect rotund și rar dimensionat cu precizie. Folosind un burghiu de mână pentru putere, nu trebuie decât să tăiați un material pătrat ușor supradimensionat (1/16 "peste este amplu) și să folosiți o priză pătrată pentru a alimenta stocul prin tăietorul cu diblă. Lama de oțel carbon din corpul placat cu aliaj de zinc este reglabil.

Funcționează la fel de bine în lemn moale, verde sau dur. Lama curbă este relativ ușor de ascuțit atunci când este necesar. Disponibil în 2 diametre de finisare: 5/8" și 1/2". Lama dreaptă opțională poate fi folosită pentru a tăia tenoane conice.


Made in Canada

Comentarii

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

Priză 5/8" (diblu 1/2"), Veritas Tools

Priză 5/8" (diblu 1/2"), Veritas Tools

Scrieți-vă părerea