Acest site foloseste cookies pentru a va imbunatati experienta online. Folosirea in continuare a magazinului virtual hobby-tools.ro presupune acordul dumneavoastra cu privire la utilizarea de cookie-uri.  Afla mai multe

Categorii

Etichete

navomodelism accesorii navomodele navomodele valiza protectie explorer cases cutie submersibila cutie protectie explorer cases cutie antisoc cutie explorer cases cutie protectie piele naturala

Informatii

Masa cu cleme Automaxx®, KREG®

Masa cu cleme Automaxx®, KREG®

Disponibilitate: Sunati pentru termen de livrare!

KCT

2,611.34Lei

Adaugă în coş

23 alte produse din aceași categorie:

Informații

Masa de prindere Kreg este soluția de prindere finală pentru tamplăria Kreg și funcționează cu întreaga familie de componente ale sistemului de prindere.

Dacă v-ați străduit vreodată să obțineți perfect îmbinările Kreg, nu ați reușit să vă poziționați clemele exact acolo unde aveți nevoie de ele sau ați avut nevoie de un set suplimentar de mini în jurul atelierului, Kreg Clamp Table este soluția dvs. perfectă.

Notă: Acesta este același tabel inclus în Combinarea Clamp Table și Steel Stand, dar vine fără suport, astfel încat să îl puteți așeza oriunde aveți nevoie. 

Tehnologie de reglare automată: datorită tehnologiei de reglare automată Automaxx®, clemele de banc incluse se ajustează automat pentru a se potrivi grosimii materialului cu o simplă strangere de manere - indiferent dacă materialul este gros, subțire sau între ele.

Puteți prinde un placaj de 2x4 și apoi o bucată de placaj de 12.70mm fără a regla vreodată clema.

Suprafață de lucru durabilă: realizată din melamină rezistentă la lipici, această suprafață mare de lucru de 552mm x 857mm este perfectă pentru șlefuire, tăiere, găurire, dirijare, îmbinare și aproape orice altă sarcină de prelucrare a lemnului.

Poziționare flexibilă: Clamp Trak vă permite să vă poziționați clemele și blocurile de prindere Kreg Bench oriunde de-a lungul marginii mesei și sa le îndepărtați rapid pentru a vă recaștiga suprafața de lucru.

Aliniere precisă: fabricate din plastic durabil, rezistent la impact, Kreg Clamp Blocks pot fi poziționate oriunde de-a lungul Clamp Trak, permițandu-vă să vă înregistrați rapid piesele de prelucrat și să vă aliniați proiectul.

Fixare versatilă: clema pentru banc Kreg este excelentă pentru aproape orice sarcină de prelucrare a lemnului.

Alunecă pe Clamp Trak, se rotește la 360 de grade și se fixează ferm în loc oriunde ai avea cel mai mult nevoie.

 

Specificatii tehnice:

-Suprafață de lucru Melamină înlocuibilă, rezistentă la lipici

-Suprafață de prindere 552mm x 857mm

-Compatibil cu suportul multifuncțional pentru magazin

 

Include:

-552mm x 857mm suprafață de lucru din melamină rezistentă la lipici

-Bază de masă acoperită cu melamină de 609mm x 914mm

-(2) Cleme de banc de 76 mm cu tehnologie de reglare automată

-(2) lungimile Clamp Trak

-(5) Blocuri de prindere

-Hardware de asamblare

-Manual de utilizare

 

 

Made in Germany

Comentarii

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

Masa cu cleme Automaxx®, KREG®

Masa cu cleme Automaxx®, KREG®

Scrieți-vă părerea