Acest site foloseste cookies pentru a va imbunatati experienta online. Folosirea in continuare a magazinului virtual hobby-tools.ro presupune acordul dumneavoastra cu privire la utilizarea de cookie-uri.  Afla mai multe

Categorii

Etichete

navomodelism accesorii navomodele navomodele cutie protectie explorer cases cutie antisoc cutie explorer cases valiza protectie explorer cases cutie submersibila cutie protectie piele naturala

Informatii

Clema de reglare automata Automaxx®, KREG®

Clema de reglare automata Automaxx®, KREG®

Disponibilitate: Sunati pentru termen de livrare!

249.89Lei

Adaugă în coş

23 alte produse din aceași categorie:

Informații

Cand doriți durabilitatea și confortul de reglare automată a prinderii Automaxx®, dar aveți nevoie de mai multă capacitate de prindere, treceți la reglarea automată a prinderilor cu bare cu tehnologia Automaxx.

La fel ca alte cleme Kreg, aceste cleme de bare se reglează automat atunci cand schimbați dimensiunile materialului.

Doar glisați fălcile de prindere pe piesa de prelucrat, apoi strangeți manerele. Automaxx Technology face restul, închizand clema cu presiune de prindere previzibilă și de încredere de fiecare dată.

Această presiune de strangere este ușor de reglat, de asemenea, datorită unor șuruburi simple care formează presiunea de care aveți nevoie, de la strangere ușoară la strangere puternică.

Clemele de reglare automată sunt disponibile în trei lungimi - 203.20mm, 406.40mm, 609.60mm - pentru a se potrivi unei varietăți de nevoi de proiect.

 

Specificatii tehnice:

-Capacitate de prindere - materiale de pană la 40cm

-Atingeți 38mm

-Clamp Faces Extra mare pentru o presiune uniformă

-Construcție din metal foarte durabilă

 

Made in Germany

Comentarii

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

Clema de reglare automata Automaxx®, KREG®

Clema de reglare automata Automaxx®, KREG®

Scrieți-vă părerea