Acest site foloseste cookies pentru a va imbunatati experienta online. Folosirea in continuare a magazinului virtual hobby-tools.ro presupune acordul dumneavoastra cu privire la utilizarea de cookie-uri.  Afla mai multe

Categorii

Etichete

navomodelism accesorii navomodele navomodele cutie protectie explorer cases cutie antisoc cutie explorer cases valiza protectie explorer cases cutie submersibila cutie protectie piele naturala

Informatii

Masa de prindere cu suport multifunctional si cleme Automaxx®, KREG®

Masa de prindere cu suport multifunctional si cleme Automaxx®, KREG®

Disponibilitate: Sunati pentru termen de livrare!

KCT-COMBO

3,683.39Lei

Adaugă în coş

23 alte produse din aceași categorie:

Informații

Kreg Clamp Table combină cateva dintre componentele sistemului de clemă într-o stație uimitoare de prindere.

Odată fixat pe suportul reglabil din oțel cu gabarit greu, masa de prindere Kreg oferă soluția finală de prindere pentru tamplăria Kreg și aproape orice altă sarcină de prelucrare a lemnului.

Notă:

Acesta este același tabel inclus în combinarea Clamp Table și Steel Stand, dar vine fără suport, astfel încat să îl puteți așeza oriunde aveți nevoie. 

Datorită tehnologiei de reglare automată Automaxx®, clemele de banc incluse se ajustează automat pentru a se potrivi grosimii materialului cu o simplă strngere de mnere - indiferent dacă materialul este gros, subțire sau între ele.

Puteți prinde un placaj de 2x4 și apoi o bucată de placaj de 12.70mm fără a regla vreodată clema.

Suprafață de lucru durabilă realizată din melamină rezistentă la lipici, această suprafață mare de lucru de 552mm x 857mm este perfectă pentru șlefuire, tăiere, găurire, dirijare, îmbinare și aproape orice altă sarcină de prelucrare a lemnului.

Suportul reglabil din oțel cu gabarit greu este baza perfectă pentru masa de prindere Kreg. Reglabil de la 78,7cm pană la 99,1cm, acest suport din oțel rezistent include nivelatoare pentru a compensa podelele neuniforme.Adăugați rotițe grele pentru o mobilitate și mai mare.

Nu mai lucrați în jurul clemelor și începeți să lucrați cu ele. Clamp Trak vă permite să vă poziționați clemele și blocurile de prindere Kreg Bench oriunde de-a lungul marginii mesei și îndepărtați-le rapid pentru a vă recaștiga suprafața de lucru la culoare.

Fabricate din plastic durabil, rezistent la impact, Kreg Clamp Blocks pot fi poziționate oriunde de-a lungul Clamp Trak, permițndu-vă să vă înregistrați rapid piesele de prelucrat și să vă aliniați proiectul.

Căutați întotdeauna clema potrivită? Clema pentru banc Kreg este excelentă pentru aproape orice sarcină de prelucrare a lemnului. Alunecă pe Clamp Trak, se rotește la 360 de grade și se fixează ferm în loc oriunde ai nevoie de el.

 

Specificatii tehnice:

-Suprafață de lucru: melamină înlocuibilă, rezistentă la lipici

-Suprafață de prindere 552mm x 857mm

 

Include:

-suprafață de lucru din melamină rezistentă la lipici de 552mm x 857mm

-Bază de masă acoperită cu melamină de 609mm x 914mm

-Suport reglabil din otel cu gabarit greu

-(2) Cleme de banc de 76 mm cu tehnologie de reglare automată

-(2) lungimi Clamp Trak

-(5) Blocuri de prindere

-Hardware de asamblare

-Manual de utilizare

 

Made in Germany

Comentarii

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

Masa de prindere cu suport multifunctional si cleme Automaxx®, KREG®

Masa de prindere cu suport multifunctional si cleme Automaxx®, KREG®

Scrieți-vă părerea