Acest site foloseste cookies pentru a va imbunatati experienta online. Folosirea in continuare a magazinului virtual hobby-tools.ro presupune acordul dumneavoastra cu privire la utilizarea de cookie-uri.  Afla mai multe

Categorii

Etichete

navomodelism accesorii navomodele navomodele valiza protectie explorer cases cutie submersibila cutie protectie explorer cases cutie antisoc cutie explorer cases cutie protectie piele naturala

Informatii

Clema cu unghi drept, Automaxx®, KREG®

Clema cu unghi drept, Automaxx®, KREG®

Disponibilitate: Sunati pentru termen de livrare!

KHCRA-INT

306.59Lei

Adaugă în coş

23 alte produse din aceași categorie:

Informații

lema cu unghi drept face proiectele cu îmbinări de 90 ° mai rapide și mai ușoare ca niciodată, oferindu-vă mana de ajutor de care aveți nevoie pentru a ține piesele în poziție în timp ce conduceți șuruburile.

Datorită tehnologiei de reglare automată Automaxx®, clema cu unghi drept se ajustează pentru a se potrivi automat materialului cu o simplă strangere a manerelor.

Această clemă la îndemnă funcționează cu tot felul de materiale, de la placaj subțire de 12.70mm pană la plăci groase de 2x4.

Știftul de oțel de pe această clemă este modelat pentru a se potrivi perfect într-o gaură de buzunar, ancorand în siguranță o piesă de prelucrat de cealaltă pentru o asamblare ușoară.

Brațul opus pinului are un tampon care se rotește pentru a se potrivi strans cu materialul dvs., astfel încat să puteți conta pe o prindere solidă fără șansa schimbării articulației. 

Acoperire ultra-largă Fie că alăturați două laturi subțiri ale sertarului pentru un dulap, fie materiale mai groase pentru a încadra un proiect de exterior, clema cu unghi drept se deschide larg pentru a face treaba.

Specificatii tehnice:

-Capacitate de prindere - materiale de pană la 79 mm

-Atingeți 127 mm

-Buton de reglare - oferă o presiune de prindere ușor de reglat

-Manerele ergonomice căptușite previn oboseala mainilor

-Construcție extrem de durabilă, din metal

 

Made in Germany

Comentarii

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

Clema cu unghi drept, Automaxx®, KREG®

Clema cu unghi drept, Automaxx®, KREG®

Scrieți-vă părerea