Acest site foloseste cookies pentru a va imbunatati experienta online. Folosirea in continuare a magazinului virtual hobby-tools.ro presupune acordul dumneavoastra cu privire la utilizarea de cookie-uri.  Afla mai multe

Categorii

Etichete

navomodelism accesorii navomodele navomodele cutie antisoc cutie explorer cases valiza protectie explorer cases cutie submersibila cutie protectie explorer cases cutie protectie piele naturala

Informatii

Kit universal Clamp Trak , KREG®

Kit universal Clamp Trak , KREG®

Disponibilitate: Sunati pentru termen de livrare!

836.84Lei

Adaugă în coş

23 alte produse din aceași categorie:

Informații

Transformați un banc de lucru nou sau existent într-un sistem de prindere versatil.

Kitul Universal Clamp Trak oferă o nouă soluție de prindere excelentă, care vă va ajuta să îndepliniți o mare varietate de sarcini comune de prelucrare a lemnului. 

Kiturile fac acest lucru, permițandu-vă să încorporați capacitatea de prindere versatilă a popularului Kreg Clamp Table în orice banc de lucru - indiferent dacă este vorba de un banc nou sau existent.

Fiecare kit universal Clamp Trak vine cu versiuni mai lungi ale aceluiași Trak din aluminiu anodizat utilizat în Clamp Table, plus hardware și instrucțiuni care vă arată cum să le încorporați în bancul dvs. de lucru.

Cu acest Traks și cateva cleme de banc Kreg (vandute separat), veți putea avea un banc de lucru și o stație de prindere multifuncțională într-o singură unitate care poate conține piese mari sau mici.

Traks sunt fabricate din aluminiu anodizat durabil și vin cu hardware de montare de înaltă calitate, împreună cu instrucțiuni detaliate de montare.

Tracțiunile pot fi montate la suprafață prin inșurubare la suprafața bancului. Sau pot fi montate la culoare prin șuruburi pe o suprafață și apoi adăugand un strat de material gros de 19 mm.

 

Specificatii tehnice:

-Material - aluminiu anodizat durabil

-Montare pe suprafață sau montare încastrată

-Compatibil cu bancile de lucru noi sau existente, 762mm x 1219mm sau 762mm x 1829mm

-Compatibil cu bancul universal Kreg de 508mm x 1118mm Trak „¢sau 508mm x 1626mm Trak 

-Dimensiuni: 57mm lățime cu 17mm grosime

 

Include:

-(4) Două Kreg Clamp Traks : 686mm x 1143mm / -(4) Două Kreg Clamp Traks „¢: 686mm x 1753mm

-hardware de montare,

-instrucțiuni de asamblare și instalare

 

Made in Germany

Comentarii

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

Kit universal Clamp Trak , KREG®

Kit universal Clamp Trak , KREG®

Scrieți-vă părerea