Acest site foloseste cookies pentru a va imbunatati experienta online. Folosirea in continuare a magazinului virtual hobby-tools.ro presupune acordul dumneavoastra cu privire la utilizarea de cookie-uri.  Afla mai multe

Categorii

Etichete

navomodelism accesorii navomodele navomodele cutie submersibila cutie protectie explorer cases cutie antisoc cutie explorer cases valiza protectie explorer cases cutie protectie piele naturala

Informatii

Clema de colt 90 °, Automaxx®, KREG®

Clema de colt 90 °, Automaxx®, KREG®

Disponibilitate: Sunati pentru termen de livrare!

KHCCC

344.39Lei

Adaugă în coş

23 alte produse din aceași categorie:

Informații

Clema de colț 90 ° Kreg® vă oferă mana de ajutor de care aveți nevoie pentru a ține în siguranță colțurile de 90 ° și îmbinările T atunci cand asamblați cutii, sertare și dulapuri.

În plus, clema de colț de 90 ° vă lasă ambele mini libere pentru a adăuga elementele de fixare.

Clema de colț de 90 ° este cea mai rapidă și mai ușor de utilizat clemă de colț pe care o puteți cumpăra datorită tehnologiei de reglare automată Kreg Automaxx®.

Clema de colț de 90 ° ajută la menținerea ansamblurilor precum cutii, sertare și dulapuri împreună pentru a vă asigura că obțineți ansambluri puternice, stranse - indiferent dacă utilizați tamplărie Kreg sau oricare altă metodă.

Fălcile în formă de V ale clemei prind în siguranță piesele de împerechere, asigurandu-se că piesele stau la unghiuri precise de 90 ° în timp ce conduceți cu șuruburi Kreg sau chiar un alt tip de element de fixare, cum ar fi un șurub de cuie sau lemn.

Clema de colț de 90 ° are o construcție din metal, inclusiv tampoane din aluminiu turnat - un V exterior și o pană interioară - care se apasă de fețele interioare și exterioare ale celor două piese.

Datorită tehnologiei de reglare automată Automaxx®, tot ce trebuie să faceți este să strangeți manerele clemei. Clema se va închide automat odată cu presiunea pe care ați setat-o, indiferent de material, indiferent dacă folosiți placaj subțire pentru sertare sau materiale de pană la 25mm grosime.

 

Specificatii tehnice:

-Capacitate de prindere colțuri de 90 ° și îmbinări "T" cu materiale de pană la 25mm grosime

-Materiale: Oțel forjat, tratat termic, aluminiu turnat, "V" și pană, manere căptușite

-Proiectare Auto-pătrat: aliniază automat îmbinările la unghi de 90 °;

-Tehnologie de reglare automată Automaxx „¢

-Buton de reglare- oferă o presiune de prindere ușor de reglat

 

Made in Germany

Comentarii

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

Clema de colt 90 °, Automaxx®, KREG®

Clema de colt 90 °, Automaxx®, KREG®

Scrieți-vă părerea